Klimaatneutraal

Klimaatneutraal met DPD

Voor de verzending binnen Nederland kiezen wij bij Brokkentopper voor de DPD. Omdat we allemaal ons steentje bij moeten dragen voor de toekomst! Als dan de simpele keuze van een andere vervoerder daar al een bijdrage aan kan leveren, is de keuze snel gemaakt. En… niet geheel onbelangrijk ze bezorgen nog snel ook! Wat houdt dat nou in, klimaatneutraal? De onderstaande teksten zijn op de site van de DPD te vinden:

Klimaatneutrale verzending

Klimaatneutrale pakketbezorging zonder extra kosten voor verzenders en ontvangers. Dat is voor DPD een belangrijk uitgangspunt. Wij bewaken de broeikasgassen die wij uitstoten nauwgezet en ondernemen voortdurend acties om onze koolstofvoetafdruk terug te dringen. Daarom compenseren we de onvermijdelijke emissies door investeringen in projecten voor hernieuwbare energie en schone energieopwekking.

Klimaatneutraal en innovatief

Wij sparen het milieu en werken aan nieuwe milieuvriendelijke manieren om pakketten te verzenden. Daarnaast meten wij de CO2 uitstoot en reduceren we deze uitstoot in lijn met onze milieudoelstellingen. En wat we niet hebben kunnen reduceren, compenseren wij volledig om klimaatneutrale pakketbezorging te waarborgen.

Uiteraard valt er nog veel meer over te lezen, dus mocht je daar intersse in hebben, check dan: https://www.dpd.com/nl/nl/over-dpd/responsibility/