OVER ONS

Brokkentopper uit Blaricum

Sinds 2011 zijn wij het vertrouwde adres voor top kwaliteit honden en kattenvoer.

Onze filosofie is simpel “Je betaalt liever voor de kwaliteit van het product dan voor een mooie verpakking”.

Bij Brokkentopper heeft u het gemak van een webshop met de service van een speciaalzaak. Wij zijn gespecialiseerd in honden en kattenvoer.

Waar het bij goed voer om gaat is de kwaliteit van de grondstoffen! Daarom leveren wij o.a. het merk Topstar van Topstar Petfood. Premium honden en kattenvoer, 100% zuiver, natuurlijk en geproduceerd in Nederland.

Kortom alleen als het beste voor uw huisdier goed genoeg is moet u bij ons zijn. Brokkentopper al jaren het adres voor service & kwaliteit voor een scherpe prijs!

Wij hebben diverse voersoorten en smaken. Voor iedere hond of elk probleem is wel een passend voer te vinden. Heeft u vragen of problemen neem gerust contact met ons op. Komt u er na het lezen van de informatie toch nog niet uit? Wij helpen u graag bij het zoeken naar een passende oplossing en een lang gelukkig samenzijn met uw dierenvriend!!

GRATIS bezorging! Iedere woensdag bezorgen wij gratis binnen ’t Gooi (Blaricum, Laren, Huizen, Bussum, Naarden, Hilversum en ’s Graveland), Eemnes en Baarn.

De voorwaarden voor de woensdaglevering in het Gooi zijn als volgt:

  • Een bestelling met een totaalbedrag van minimaal €17,50
  • U dient er voor te zorgen dat er de gehele dag iemand aanwezig is om de bezorging in ontvangst te nemen, of ons in de opmerkingen van uw bestelling duidelijk aangeven waar de bestelling droog neergezet kan worden, dan wel afgegeven kan worden. Indien u een “neerzetplek” aangeeft is dit volledig voor uw eigen risico
  • Als het niet mogelijk is de bestelling af te leveren, dan wel neer te zetten, gaat de bestelling mee retour en kunt u deze vervolgens op afspraak gratis bij ons af halen op de Meentzoom 67, 1261 XA te Blaricum

Afhalen kan ALLEEN op afspraak, neem contact op voor een afspraak, Brokkentopper.nl !

Voor de rest van Nederland, België & Duitsland: Uw bestelling wordt voor slechts €6,95 per 20kg  binnen 24 uur* (streven wij naar op werkdagen ma t/m vrij) verzonden binnen heel Nederland, België en Duitsland door DPD. Wij hebben speciaal voor DPD gekozen, omdat deze Klimaat neutraal verzenden en dat is altijd goed!

*Bij speciale acties en afwijkende producten hanteren wij een verzendtijd , zoals vermeldt bij het product.

Telefoon: +31358873566 of mail info@brokkentopper.nl

Bij ons geen sexy verpakking, bij ons gaat het om de kwaliteit!