OVER ONS

De Brokkentopper uit Blaricum

Sinds 2011 zijn wij het vertrouwde adres voor top kwaliteit honden en kattenvoer.

Onze filosofie is simpel “Je betaalt liever voor het product dan voor een mooie verpakking”.

Bij Brokkentopper heeft u het gemak van een webshop met de service van een speciaalzaak. Wij zijn gespecialiseerd in honden en kattenvoer.

Waar het bij goed voer om gaat is de kwaliteit van de grondstoffen! Daarom leveren wij het merk Topstar van Topstar Petfood. Premium honden en kattenvoer, 100% zuiver, natuurlijk en geproduceerd in Nederland en (niet geheel onbelangrijk) zonder marketingopslag.

Wij hebben diverse voersoorten en smaken. Voor iedere hond of elk probleem is wel een passend voer te vinden. Heeft u vragen of problemen neem gerust contact met ons op. Komt u er na het lezen van de informatie toch nog niet uit? Wij helpen u graag bij het zoeken naar een passende oplossing en een lang gelukkig samenzijn met uw dierenvriend!!

Binnen ‘t Gooi (Blaricum, Laren, Huizen, Bussum, Naarden, Hilversum en ‘s Graveland) en Eemnes hebben wij iedere zaterdag lokale bezorging voor slechts €1,50.

De voorwaarden voor de zaterdaglevering in het Gooi zijn als volgt:

  • Een bestelling met een totaalbedrag van minimaal €17,50
  • Op de bezorgdatum is het wenselijk dat er iemand aanwezig is om de bezorging in ontvangst te nemen, of u geeft in de opmerkingen van uw bestelling duidelijk aan waar de bestelling droog neergezet kan worden, dan wel afgegeven kan worden. Indien u een “neerzetplek” aangeeft is dit volledig voor uw eigen risico
  • Als het voor de chauffeur onmogelijk wordt gemaakt om de bestelling af te leveren, dan wel neer te zetten, gaat de bestelling mee retour en kunt u deze vervolgens op afspraak gratis bij ons af halen op de Meentzoom 67, 1261 XA te Blaricum

Afhalen kan ALLEEN op afspraak, neem contact op voor een afspraak bij de enige echte Blaricumse brokkenhandel, Brokkentopper.nl !

Voor de rest van Nederland: Uw bestelling wordt voor slechts €7,95 per 20kg binnen 24 uur (werkdagen) verzonden binnen heel Nederland door DPD. Wij hebben speciaal voor de DPD gekozen omdat deze Klimaat neutraal verzenden en dat is altijd goed!

Telefoon: +31358873566 of mail info@brokkentopper.nl

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!